logo runnersworldtrackmeetings

Nieuw in 2015: Track Meetings junior

De Runnersworld Track Meetings zijn al jaren een populaire wedstrijdserie en dat komt voor een groot deel door het sterke concept. Omdat wij vaak verzoeken krijgen van D-junioren om deel te mogen nemen (die wij consequent afwijzen) en er behoorlijk wat C-junioren in de B-categorie meedoen, is het idee ontstaan om een nieuwe wedstrijd met een soortgelijk concept op te zetten onder de naam Track Meetings Junior.

Deze wedstrijd is toegankelijk voor C- en D-junioren en zal een aantal Track Meetings elementen in zich hebben. Zo zullen de series op verwachte prestatie ingedeeld worden en niet op geslacht en categorie. Verder is er geen voorinschrijving maar kun je je ter plaatse tot 45 minuten voor de start van het onderdeel inschrijven. Zo zijn er nog wel meer overeenkomsten te vinden.

Verschillen zijn er ook. Het programma is anders en de wedstrijden zullen niet op vrijdagavond maar zondagmiddag gehouden worden. Omdat we niet weten hoe populair het zal worden, zijn het ook geen 6 wedstrijden maar we beginnen er rustig met 2 en wel op zondag 17 mei en zondag 7 juni.

Voor velen zal deze wedstrijd het voorportaal zijn om mee te doen aan de Runnersworld Track Meetings. De organisatie van de Track Meetings Junior is niet dezelfde als die van de Runnersworld Track Meetings maar blijft wel in handen van de Utrechtse atletiekverenigingen U-Track & Phoenix.

Alle informatie staat op http://www.trackmeetings.nl/nl/trackmeetingsjunior

Agenda 2019

3 mei
24 mei
21 juni 
12 juli
9 augustus
30 augustus
Op de hoogte blijven? Meld je aan voor de nieuwsbrief.
Please wait
logo utrack blacklogo phoenix black