logo runnersworldtrackmeetings

Samenwerking met Atletiek Unie voor IPC-status voortgezet

BedankTaart AU webEen jaar geleden zijn wij door de Atletiek Unie benaderd met het verzoek of onze wedstrijdserie in aanmerking wilde komen voor een IPC-status. Dit houdt in dat de prestaties geleverd door gehandicapte atleten door het Internationaal Paralympisch Comité erkend worden en op de wereldranglijst komen. Hier zijn wij natuurlijk op in gegaan en we kunnen terugkijken op een succesvol eerste jaar waarin meer dan 120 IPC-prestaties geleverd zijn. Daarbij zaten vele persoonlijke en zelfs behoorlijk wat Nederlandse records

Het eerste jaar heeft uiteraard wat leerpunten naar voren gebracht en na een goede evaluatie hebben beide partijen besloten om komend seizoen samen verder te gaan. Evenals in 2014 zullen ook alle Runnersworld Track Meetings van 2015 de IPC-status hebben. Wij zijn verheugd over de voortzetting van de samenwerking en gaan er vanuit volgend jaar nog meer IPC-prestaties te kunnen noteren.

Verder wordt er in Utrecht van 29 mei t/m 2 juni het Para Youth Festival georganiseerd. Hierdoor verwachten wij tijdens de 2e wedstrijd van volgend jaar extra veel gehandicapte atleten te kunnen verwelkomen.

Agenda 2019

3 mei
24 mei
21 juni 
12 juli
9 augustus
30 augustus
Op de hoogte blijven? Meld je aan voor de nieuwsbrief.
Please wait
logo utrack blacklogo phoenix black