logo runnersworldtrackmeetings

Voorlopige data en programma voor 2015 bekend

Hoewel het nog winter moet worden en de Runnersworld Track Meetings nog ver weg zijn, is dit de periode van het jaar waarin de data voor 2015 geprikt worden. De competitiedata en de meeste NK’s zijn ondertussen bekend en ook bij de ETU (elektronische tijdwaarneming en afstandsmeting) stromen de verzoeken voor volgend jaar gestaag binnen. Voor 2015 hebben wij de volgende vrijdagen geselecteerd:

-          8 mei
-          29 mei
-          19 juni
-          10 juli
-          14 augustus
-          4 september

Behalve bovengenoemde data hebben we ook alvast een voorlopig programma samengesteld. De kenner zal zien dat er veel overeenkomsten zijn met de programma’s van voorgaande jaren maar waarom zou je in een goed programma, waar vrijwel alle atletiekonderdelen vertegenwoordigd zijn, veel veranderen. De onderdelen per avond zie je door hier te klikken. Naast dit programma staan wij natuurlijk altijd open voor verzoeken van atleten/trainers. Misschien veranderd het programma daardoor nog iets dus vandaar de status ‘voorlopig’.

Het duurt nog bijna een half jaar duurt voordat het zover is, krijgen er nu al weer zin in. Graag tot volgend jaar bij een nieuw seizoen van de Runnersworld Track Meetings!

Agenda 2019

3 mei
24 mei
21 juni 
12 juli
9 augustus
30 augustus
Op de hoogte blijven? Meld je aan voor de nieuwsbrief.
Please wait
logo utrack blacklogo phoenix black