logo runnersworldtrackmeetings

Onweerschijnlijk toegewijde atleten

Donkerrode vlekken op buienalarm kondigden ’s middags al zware buien aan voor vrijdagavond. Ondanks die slechte voorspellingen kwamen veel atleten (660!) toch naar de atletiekbaan in Maarschalkerweerd om hun wedstrijd te doen. Bikkels!

De hordenlopers, 100m sprinters, kogelstoters, kogelslingeraars en hinkstapspringers konden hun onderdeel nog veelal met droog en zelfs lekker weer doen, maar rond 20:15 brak een wolk en kwam de regen naar beneden storten. Vanwege het onweer dat daar nog eens bij kwam werd de wedstrijd tijdelijk stilgelegd. Het paviljoen was voor velen de plek om droog te blijven en eventueel met een drankje of hapje en gezelschap af te wachten totdat de wedstrijd weer verder ging. Na de hervatting bleef het erg nat buiten. De wheelers waren niet gekomen om door de bochten te driften en hielden het voor gezien, maar veel anderen zetten door en zorgden voor een prachtige wedstrijd!

Dankzij Runnersworld Utrecht kon junior-B Koen Roskamp een prijs ophalen voor zijn 1e plek in zijn categorie op de 400mH: 59.41. Het onderdeel werd overigens gewonnen door Martijn Meijer in 53.29.

Voor overige resultaten kun je op onze nieuwe uitslagenpagina kijken! Hierop kun je ook uitslagen van voorgaande wedstrijden vinden en de Track Meetings ranglijsten: http://www.atletiekmeetings.nl/uitslag

Agenda 2019

3 mei
24 mei
21 juni 
12 juli
9 augustus
30 augustus
Op de hoogte blijven? Meld je aan voor de nieuwsbrief.
Please wait
logo utrack blacklogo phoenix black