logo runnersworldtrackmeetings

Mooie wedstrijdavond op Atletiekbaan Overvecht

Na jaren van afwezigheid was Track Meetings vanavond weer succesvol op Atletiekbaan Overvecht. Met 644 inschrijving zijn we ons eigen "Overvecht-record:" uit 2010 van 580 inschrijvingen ruimschoots voorbij gegaan.
De uitslagen staan alweer op onze vernieuwe uitslagen-website http://www.atletiekmeetings.nl/

Zeer noemenswaardig was de prestatie van N'ketia Seedo op de 100 meter. Dit meisje B van U-Track liep in 11.68 seconden naar de eerste plaats op onze eigen ranglijst. Daarmee verbeterde zij zichzelf met 0,29 seconden. Opnieuw dient een sprintkanon zich aan uit Utrecht.
Bij de mannen deed Rachmil van Lamoen van Rotterdam Atletiek ook goede zaken op de 100 meter. Hij liep in 10.63 seconden naar de tweede plaats in de mannenranglijst. Op de 200 meter viel hij op 1/100 seconde buiten onze top-10 ranglijst.

Op de 400 meter horden werd met 54.51 seconden een goede prestatie neergezet door Ezra Verboon. Deze Jongen B komt daarmee vanuit het niets binnen op de eerste plaats en zal zich de komende jaren zeker op deze lijst handhaven.

Er werd ook een Nederlands Record behaald op het verspringen door IPC atleet Joël de Jong van AV Hollandia. Hij sprong daarvoor 4.63meter. Gefeliciteerd met deze prestatie.

De juli editie van Track Meetings wordt dit jaar ingeruild voor de Nederlandse Kampioenschappen op onze atletiekbaan Maarschalkerweerd. Wij hopen jullie daar of anders in augustus weer bij een van onze evenementen te zien.

Agenda 2019

3 mei
24 mei
21 juni 
12 juli
9 augustus
30 augustus
Op de hoogte blijven? Meld je aan voor de nieuwsbrief.
Please wait
logo utrack blacklogo phoenix black