logo runnersworldtrackmeetings

Runnersworld 800m Elite Race

Beste Atleten,

Tijdens de laatste Track Meeting in Utrecht op 1 September organiseert Runnersworld Utrecht de Runnersworld 800m Elite Race. Dit is een topserie met maximaal 8 atleten en een haas. Eén serie voor mannen en één voor vrouwen.

Runnersworld wil dit seizoen nog een keer de beste Nederlandse 800m-lopers bijeen brengen voor een keiharde race. Voor de beste vijf finishers is er prijzengeld. Daarnaast levert verbetering van het Track Meeting record van Arnoud Okken (1:47.85 min) extra prijzengeld op.

De richttijden voor deelname zijn 1:52 min bij de heren en 2:13 min bij de dames. De snelste 8 inschrijvingen lopen in deze race! Runnersworld zorgt voor een haas, dus een snelle race is gegarandeerd.

Ben je geïnteresseerd? Wil je inschrijven? Meer informatie? Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kijk voor de meest up-to-date info ook op www.runnersworldutrecht.nl.

Zegt het voort, laten we deze race echt Elite maken! P.S. mocht iemand zich willen aanbieden als haas op tempo 1:50min of 2:09 (of sneller natuurlijk!), ook hier is een vergoeding voor.

Agenda 2019

3 mei
24 mei
21 juni 
12 juli
9 augustus
30 augustus
Op de hoogte blijven? Meld je aan voor de nieuwsbrief.
Please wait
logo utrack blacklogo phoenix black