logo runnersworldtrackmeetings

IMPORTANT MESSAGE: Location has changes to OVERVECHT on 23 June

De belijning op atletiekbaan Maarschalkerweerd (Mytylweg 79, Utrecht) wordt deze week vernieuwd. Dit moet onder goede weersomstandigheden gebeuren en dat betekende helaas dat op het laatste moment werd gekozen om de werkzaamheden nog deze week te laten plaatsvinden.

De Track Meeting van vrijdag 23 juni zullen we daarom organiseren op atletiekbaan Overvecht (Franciscusdreef 4, Utrecht). Let op dat je navigatie je mogelijk naar de verkeerde locatie stuurt. Op deze Google Map kan je de exacte locatie zien: https://goo.gl/maps/3DaGYSrQfTq

Atletiekbaan Overvecht roept bij sommige atleten misschien mooie herinneringen op aan de periode 1998-2011 toen alle Track Meetings nog op Overvecht plaatsvonden. Een unieke mogelijkheid dus om oude tijden te doen herleven!

5 Track Meetings in 2017 in plaats van 6

In 2017 vinden de Track Meetings op de volgende data plaats:
  • 12 mei
  • 2 juni
  • 23 juni
  • 11 augustus
  • 1 september
5 Track Meetings dus in plaats van 6 en niet één in juli. Dat komt doordat het NK van 14 t/m 16 juli in Utrecht gehouden wordt en veel vrijwilligers (waaronder ook organisatoren van de Track Meetings) van Phoenix en U-Track daar bij gaan helpen. Om hen niet teveel te belasten organiseren we dus 1 Track Meeting minder dan anders.

Track Meeting seizoen 2016 is ten einde

Na wederom een succesvol seizoen hebben we de uitslagen gepubliceerd op onze uitslagenpagina.

Agenda 2017

12 May
2 June
23 June on Athletics Track Overvecht
11 August
1 September

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor de nieuwsbrief.
Please wait
logo utrack blacklogo phoenix black