logo runnersworldtrackmeetings

Mooie afsluiting van Runnersworld Track Meetings 2014

De laatste Track Meeting hebben we met een mooie avond kunnen afsluiten. Het weer was gunstig om lekker te sporten en dit leverde ons weer ruim 400 inschrijvingen op. Hiermee is ons jaar met 3201 inschrijvingen gesloten. Uiteraard dankzij de inzet van vele vrijwilligers en juryleden.

Om al deze mensen extra te bedanken, hadden we vrijdag een stroopwafel bakker gevraagd om te tracteren op vers gebakken wafels. Even na 7 uur begon het rond het paviljoen heerlijk te ruiken naar zoete warme wafels. Deze vonden dan ook gretig aftrek bij alle aanwezigen.

Met dank aan Runnersworld Utrecht, hadden we voor de atleten ook iets in petto. We hadden ruim 40 loopshirts, tasjes en key-cords te verdelen. Deze vonden via een loting hun weg naar de atleten. Daarnaast konden we ook de goede prestaties van atleten belonen door elke vrouwelijke en mannelijke winnaar van een onderdeel een Runnersworld Utrecht kadobon van 25 Euro te geven. Hierbij willen we Aart Stigter en Hakim Najib van Runnersworld Utrecht bedanken hun voortreffelijke sponsorschap.

Aan het begin van het jaar werden we door de Atletiek Unie gevraagd om ook paralympische atleten te laten deelnemen. Voor het eerst hebben we bij onze wedstrijden bij de 100m en 800m wheelers over de baan zien racen, wat er erg spectaculair uitzag. Ook deden de paralympische atleten mee aan andere loop- en technische onderdelen. Hier zaten echte topprestaties bij, waardoor flink wat Nederlandse Records konden worden bij geschreven. Hulde aan deze atleten.

Bij het experiment met de chips bij de 5000m bleken toch niet alle doorkomsttijden te worden geregistreerd. Hierdoor zullen deze onvolledige tijden niet worden gepubliceerd. Uiteraard zijn de finishtijden wel correct en staan deze met alle andere uitslagen op onze uitslagen pagina.

Atleten, toeschouwers, vrijwilligers en juryleden: Tot volgend jaar!

Agenda 2019

3 may
24 may
21 june
12 july
9 august
30 august
Op de hoogte blijven? Meld je aan voor de nieuwsbrief.
Please wait
logo utrack blacklogo phoenix black