Seizoen 2021

Door de corona-epidemie is het nog onzeker wat er dit jaar wel en niet kan. Op deze pagina vind je de laatste informatie voor alle geplande edities van de Runnersworld Track Meetings dit jaar.

Track Meeting 1 – vrijdag 30 april 2021
Deze wedstrijd is geannuleerd, de coronamaatregelen staan het nog niet toe op deze dag een wedstrijd te organiseren.

Track Meeting 2 – zondag 16 mei 2021
De Atletiekunie heeft van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport toestemming gekregen om enkele wedstrijden te organiseren, waaronder deze Track Meeting. Het doel van deze wedstrijden is allereerst om de Nederlandse (sub)top de mogelijkheid te geven zich te kwalificeren voor internationale toernooien.

We mogen helaas maar een beperkt aantal atleten toelaten, iedereen op de accommodatie moet vooraf worden getest op het coronavirus en publiek is nog niet toegestaan.

Track Meeting 3 – vrijdag 18 juni 2021
Wedstrijden zijn inmiddels toegestaan voor atleten tot en met 17 jaar. Daarom organiseren we een tienereditie van de Track Meetings: een wedstrijd voor C-, B- en de jongste A-junioren.

Track Meeting Junior – zaterdag 3 juli 2021
De Atletiekunie heeft de C/D-competitie verschoven naar deze dag. We organiseren op 3 juli daarom geen Track Meeting Junior, maar een competitiewedstrijd. Zelfde categorie├źn, andere wedstrijd.

Track Meeting 4 – 16 juli 2021
Atletiekwedstrijden zijn weer voor iedereen toegestaan. Alles eromheen is echter zeer beperkt door opnieuw strengere coronamaatregelen. Deze avond verwelkomen we daarom veel atleten, maar geen coaches, publiek et cetera.

Track Meeting 5 – 6 augustus 2021
Dezelfde voorwaarden als op 16 juli gelden: de aantallen atleten zijn bijna zoals we gewend zijn, anderhalve meter afstand is verplicht (behalve tijdens de looponderdelen) en voor coaches, publiek et cetera is er nog geen ruimte.

Track Meeting 6 – 3 september 2021
Ten opzichte van de vorige twee Track Meetings zijn er nog geen versoepelingen mogelijk, dus opnieuw veel atleten, alle benodigde organisatie en geen coaches, publiek et cetera.